Dnevno.rs: “BUDITE LJUBAV”: Božo Vrećo ima NOVU PESMU i ona je predivna, ali njegovu PORUKU svaka žena MORA DA PROČITA

Balkanska zvezda Božo Vrećo već godinama privlači pažnju javnosti kako fantastičnim vokalnim sposobnostima, tako i svojom svestranošću i neobičnom pojavom.

Svojim pesmama osvaja srca širom sveta pa se za njegove nastupe uvek traži karta više, a fanovi znaju napamet svaki stih koji je Vrećo do sad ispisao.

Božo je snimio novu pesmu “Jelenče“, a u spotu se pojavljuje i jedna neverovatna mlada dama – Ina Čano. Ona je slikarka, vajarka, ali i neko ko svira nekoliko instrumenata.

Ipak, ma koliko da je Božina nova pesma zaista predivna, mnogo je važnij poruka koju je uz nju Vrećo poslao ženama širom sveta.

– Pjesma je posvećena svim ženama koje su slijepo voljele ljubomornog gada, trpile nasilje i laži i uspjele ostaviti ga, nadići sve to i krenuti dalje, taj korak dalje je Sloboda koja je neprocjenjiva. Nikad nemojte prestati da vjerujete da će vas pronaći Onaj pravi,On vas čeka i to je ljubav koju zaslužujete, ovaj to sigurno nije bio i zato odbolujte, al’ ne nipodaštavajte sebe, budite Ljubav – napisao je Božo.

(Dnevno.rs / 21.06.2018)

Podijeli:
All rights reserved@BožoVrećo KontaktPrivatnost podataka Contact Data privacy KontaktDatenschutzerklärung