Dnevno.rs – Stihovi poput čarolije: BOŽO VREĆO I MARKO LOUIS snimili JOŠ JEDAN SPOT i sve izgleda – MAGIČNO (VIDEO)

Muziku i tekst potpisuje Božo, dok su aranžman radili Marko Louis i Aleksandar Dragutinović. Spot u režiji Dragana Jerminova je sniman na prelepim lokacijama Zagajičkih brda u Deliblatskoj peščari.

– Pesmu “Sanjao sam” napisao sam inspirisan mojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvek idealizujemo partnera i koliko zapravo sve je neizvesno, danas ste skupa sutra već niste. Ljubav je neukrotiva i traje poput čarolije, nekad predugo, nekad prekratko al zapravo nas uvek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako, kroz određeno vreme više nismo nekom ili neko nije nama, centar sveta – izjavio je Božo Vrećo.

Talentovani pevač dodaje da je pesmu napisao da sve “u tom trenutku ako se ljubav desi, a dešava se vrlo često, ohrabri da shvate da, to koliko vi volite nekog je poezija”.

– Neka vaša ljubav nema amplitude, volite do srži i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonačno. Ja tako volim i pesma “Sanjao sam” koju sam komponovao i napisao je dar Vama, za one koji se usude  i smognu hrabrosti tako voleti – kaže je Božo Vrećo koji se zahvaljuje celoj ekipi na sjajnom druženju i umetničkom radu i prijatelju i bratu Marku Louisu jer uvek “skupa stvore nebesku pesmu”, reditelju Draganu Jereminovu, Ucha hair, Plumeria concept.

I Marko Louis ne krije da je uživao u saradnji.

– Svaka saradnja sa Božom je uvek nešto posebno i nov izazov. Mnogo volim kada se spoje naše energije i boje naših glasova. “Sanjao sam” je naš treći duet ali sigurno ne poslednji. Spot smo snimili na jednoj jedinstvenoj lokaciji u Deliblatskoj peščari i kada smo prvi put stigli na lokaciju imao sam osećaj da sanjam i tada sam znao da smo našli pravu lokaciju za spot. Uvek je zadovoljstvo sarađivati sa rediteljem Draganom Jereminovim koji uvek iznova donese nove ideje u vizualizacije naših spotova – kaže Marko.

Božo Vrećo će u subotu 15. decembra imati koncert u rasprodanom Sava Centru, a za Markov koncert u Domu omladine 16. decembra ostalo je još malo karata, sutrašnji koncert je rasprodat.

 

Dnevno.rs / 12.12.2018

Podijeli:
All rights reserved@BožoVrećo KontaktPrivatnost podataka Contact Data privacy KontaktDatenschutzerklärung