Novilist.hr: MAGIČNA NOĆ – Božo Vrećo svojom energijom očarao publiku

Ovako ja bijesnim i plešem u svom stanu, rekao je Božo pozdravljajući publiku koja je već za prve pjesme odlično prihvatila njegovu energiju

Baš kako je i najavio, Božo Vrećo priuštio je opatijskoj publici, koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu Kulturno-turističkog centra Gervais, magičnu noć.

Zajedno s glazbenicima iz Njemačke, Turske i Makedonije iznio je u noći dubokih emocija beskrajnu ljubav, katarzu strasti, energiju i nadahnuće slobode.
Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki, glazbenik koji je u zadnjih nekoliko godina postao ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija, prvi je puta nastupio u Opatiji i pokazao publici raskoš izvodeći sevdah “pomiješan” sa zvucima Orijenta, bluesa, jazza, soula.

Umjetnik anđeoskog glasa, koji liječi duše i otvara srca, kako je karizmatičnog glazbenika opisao New York Times, usudio se unijeti promjene u postojeći sevdah i zapisati novi tekst po uzoru na stare tekstove, te se tako među glazbenim pionirima novije generacije istaknuti kao najzanimljiviji i najpoznatiji interpretator i kantautor skorijeg vremena.

Vrećo je svojom interpretacijom pokazao da sevdah ne znači nužno tugu, čežnju, melankoliju. Potvrdio je to i u interakciji s publikom koju je osvojio svojom energijom, neposrednošću i humorom i tako izrazio poštovanje prema onima koji ga slušaju.

– Čini mi se da gdje god dođemo binu pretvorimo u dnevni boravak, ja ovako bijesnim i plešem u svom stanu – rekao je Božo pozdravljajući publiku koja je već za prve pjesme odlično prihvatila njegovu energiju.

Novilist.hr / 08.11.2019

Podijeli:
All rights reserved@BožoVrećo KontaktPrivatnost podataka Contact Data privacy KontaktDatenschutzerklärung