Telegraf.rs: Umetnik anđeoskog glasa stiže u Beograd: Božo Vrećo u Sava centru u decembru

– Beogradska publika je jako zahtevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli – kaže Božo Vrećo

Svestrani umetnik, vrhunski interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo održaće koncert 14. decembra od 20 i 30 časova u Sava centru u Beogradu.

Pred publiku regionalno prestižnog Sava centra, godinu dana od uspešnog prvog susreta, vraća se “umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce”, kako kaže New York Times, o čemu svedoče jedinstvene i glasovno raskošne Božine interpretacije u pesmama kakve su “Lejlija”, “Pandora”, “Elma”, “Ko li noćas miluje ti kosu” ili “Meni si bila vrijedna”.

– Puno me toga veže za Beograd. A beogradska publika je jako zahtevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli – kaže Božo Vrećo.

Božo Vrećo

Foto: Sead Šašivarević

Nakon što se preko 50 godina niko nije usuđivao da unese promene u postojeći sevdah, i zapiše novi tekst po uzoru na stare, vekovne tekstove, Božo Vrećo se među muzičarima novije generacije istakao kao najinteresantniji i najpoznatiji interpretator i kantautor.

Kao lirski tenor sa ogromnim vokalnim rasponom i sa neobičnim vizualnim identitetom, Božo Vrećo izaziva oluje entuzijazma i inspiracije kod svoje publike. Dokaz o tome su rasprodane poznate koncertne hale, pozorišne dvorane, kao i sakralni objekti u kojima nastupa širom Evrope i sveta.

Ulaznice za beogradski koncert Bože Vreća su u prodaji po cenama od 1.500, 1.800, 2.100 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko mreže i prodajnih mesta www.tickets.rs.

Telegraf.rs / 10.11.2019

Podijeli:
All rights reserved@BožoVrećo KontaktPrivatnost podataka Contact Data privacy KontaktDatenschutzerklärung